LOFT

SAMENWERKINGSPARTNERS

SAMENWERKINGSPARTNERS

Ontwikkelen en innoveren doen we natuurlijk niet alleen. Wij doen dit samen met onze partners. Door kennis en kracht te bundelen komen we samen verder. Het bewijs hiervan is de samenwerking die we hebben gehad in HOUTbaar.

Autarkis - Logo - Samenwerkingen - HOUTbaar

VELUX - Logo - Samenwerkingen - HOUTbaar

Derix - Logo - Samenwerkingen - HOUTbaar

Nijhuis - Logo - Samenwerkingen - HOUTbaar

Derks - Logo - Samenwerkingen - HOUTbaar

The New Makers - Logo - Samenwerkingen - HOUTbaar

Interieur en styling van de LOFTS

Bende - Logo - Samenwerkingen - HOUTbaar


Bende

Bende is een bureau voor ontwerp en productie. Zij helpen klanten om van abstracte vragen tot tastbare oplossingen te komen. Dat doen ze voor zowel de zakelijke- als de particuliere markt. De geleverde tafels zijn parametrisch ontworpen. Dat wil zeggen in ieder gewenst formaat leverbaar naar gelang de wens van de gebruiker. Een flinke keukentafel of een serie koppelbare tafels om een bureau-eiland te maken om op 1,5 meter te kunnen werken op kantoor.

benderotterdam.nl

Bink - Logo - Samenwerkingen - HOUTbaar


Bink Meubel

Het dressoir is ontworpen door Rinke van Willegen van Bink Meubelmakerij. Geïnspireerd door de Japanse en Scandinavische minimalistische meubelen is dit dressoir tot stand gekomen. Het dressoir is gemaakt van berkenmultiplex en berkenfineer. Afgewerkt met een transparante natuurlijke hardwaxolie. Afmetingen dressoir 165 breed 50 hoog en 35 diep.

binkmeubel.nl

Studio Davero - Logo - Samenwerkingen - HOUTbaar


Studio Davero

Dit is Studio Davero. Het doel van Studio Davero is op een speelse en interactieve manier duurzame bewustwording creëren. Ze ontwerpen demontabele, multifunctionele meubelsystemen die mee veranderen met de behoefte van de gebruiker, en ze zetten zich daarbij in voor een duurzaam en optimaal gebruik van materiaal, ruimte en tijd. De Puzzle Peace, is nu te zien in de Houtloft. Dit is een modulair en speels meubelsysteem, bestaande uit tien “puzzelstukken” waarmee verschillende configuraties te maken zijn; van tafel tot bar, podium of bank!

studiodavero.nl

De Verbaasde Ree - Logo - Samenwerkingen - HOUTbaar


De Verbaasde Ree

Bij vintagewinkel De Verbaasde Ree kun je terecht voor bijzondere items voor je inrichting. Van travertintafels tot Deens designmeubels uit de midcentury. De dames, Fleur Verbaas en Amara van der Ree, rijden stad en land af om de gewilde spullen te scoren. Het is dan ook zeker de moeite waard om hun aanbod scherp in de gaten te houden, het wisselt snel!

deverbaasderee.nl

Bakkie Trots - Logo - Samenwerkingen - HOUTbaar


Bakkie Trots

Bakkie Trots is een keramieklijn gemaakt van lokale klei. De grond waarop ze staan zit vol verhalen. Oude en nog te maken herinneringen. Soms persoonlijk, soms collectief. De bakkies van Bakkie Trots zijn gemaakt van lokale klei, waardoor elk bakkie uniek is en een eigen verhaal vertelt. Het patroon op het kopje laat de grondlagen van de betreffende locatie zien. Samen vertellen deze kopjes een trots verhaal over verbinding.

bakkietrots.nl

About Blank - Logo - Samenwerkingen - HOUTbaar


About Blanks

Iedere evolutie, oplossing, succes en revolutie begint met een idee. Door het gebruik van bestaande materialen en het vormen van nieuwe combinaties, geïnspireerd door de wereld om ons heen, kunnen nieuwe ideeën ontstaan. Dat is precies wat er binnen in About Blanks schets- notitieboeken gebeurt: nieuwe ideeën komen tot leven! About Blanks gelooft dat ideeën de wereld kunnen veranderen. Ze streven naar een meer sociale en duurzame wereld. Daarvoor moet inspiratie gestimuleerd worden en creativiteit gekoesterd. Net als bij boeken heeft ieder mens een persoonlijk verhaal. Door het maken van unieke en persoonlijke producten voorziet About Blanks in middelen om deze verhalen te inspireren en te helpen ontwikkelen. About Blanks geeft oude boeken een nieuw leven door de kaften opnieuw te gebruiken. Ieder About Blanks schets- en notitieboek is uniek en met de hand gemaakt. Dat maakt ze ook zo bijzonder. We’re all one of a kind!

about-blanks.com

 

Studio Ree - Logo - Samenwerkingen - HOUTbaar


Studio Ree

Bij Studio Ree kun je terecht voor interieurontwerp & styling, voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Ze maakt voor een particuliere woning graag een heel persoonlijk plan wat past bij de bewoners en waar ze jarenlang plezier van hebben. Zakelijke opdrachten zijn heel uiteenlopend, zo heeft ze plannen mogen maken voor kantoren, horeca, een theater en nu ook de Houtbaar LOFT modelwoningen. Daarover zegt Studio Ree; “De LOFTS inrichten was een hele mooie opdracht waar ik met heel veel plezier aan gewerkt heb”

studioree.nl

Cantor - Logo - Samenwerkingen - HOUTbaar


Cantor

Bij Cantor vind je een collectie aan duurzaam design meubilair dat inspireert. Cantor gelooft in producten die een verhaal vertellen en ontwikkelt zijn vanuit de gedachte dat grondstoffen en materialen optimaal worden benut. Zij geven met hun collectie een interieur een sfeervolle, esthetische en har monistische tint en beloven een duurzaam en kwalitatieve werk- en leefomgeving.
HOLM chair – Kunststof wordt nog altijd in grote aantallen geproduceerd en bij iedere badge heb je te maken met een eerste hoeveelheid dat niet geschikt is voor het eindproduct. Cantor geeft dit kunststof alsnog een leven in de vorm van de kuip van deze stoel. Het onderstel is gemaakt van gebruikte dranghekken.

cantorcirculair.nl

Zoekvenster sluiten